Jittedjupet

I det höga gräset döljer sig ett svart hål, stort nog att klättra ner i. Ur mynningen kommer ett gutturalt släpigt ljud som om en månghövdad skara döende bad gudarna om nåd. Vinden bär med sig den omisskännliga lukten av torra klippor och mumifierade kroppar.

Jittedjupet är en äventyrsplats till Svärdets Sång. Den innehåller allt du behöver för att spelleda ett äventyr fullt av gravguld, rastlösa döda och klaustrofobisk skräck. För rollpersonerna innebär äventyret en ständig avvägning mellan mängden rikedomar som kan bärgas och chansen att någonsin komma upp till ytan igen!

I Jittedjupet hittar du tre unika monster, två artefakter och fem sägner som lätt kan användas i alla Svärdets Sång-kampanjer.

This product is produced by Free League Publishing and is priced at $0.00

CHECK IT OUT

This is an affiliate post