Monstren från Stormhattsskogen – Ett äventyr till Nordiska Väsen

Sällskapet är på resa längs landsbygden en sen oktoberdag när deras droska plötsligt stannar. På sidan av vägen ligger en blodig jacka. Ett brev sticker upp ur fickan… något hemskt har hänt i byn Östertorp.

Till dig som läser detta, vi behöver din hjälp. Ett mörker har fallit över Östertorp.
Det började med ett mord men nu har det blivit fler. Vi behöver all hjälp vi kan få!
Något fruktansvärt rör sig i Stormhattsskogen. Vi har fått en förbannelse över oss.
Vi har förlorat vår son till förbannelsen! Skynda innan det är för sent!
– Emma & Gilles Emerald

I detta korta scenario kommer Sällskapet till byn Östertorp där hemska mord har skett. Befolkningen tror att det vilar en förbannelse över byn. Det är nu upp till Sällskapet att rädda Östertorp innan fler dör av denna förbannelse.

Monstren från Stormhattsskogen skrevs som ett bidrag till PBS presenterar utmaningen ettbladsscenarion till rollspel på svenska! på rollspel.nu Oktober 2020. Kravet var ett bidrag till ett rollspel publicerat på svenska, samt att det som mest är två sidor av ett A4.

This product is produced by Free League Publishing and is priced at $0.00

CHECK IT OUT

This is an affiliate post