CHANNEL FEAR T1E5 INSPIRAT EN FETS REALS

Inspirat en fets reals (Channel Fear Episodi 5)

Contactats múltiples vegades per un il·luminat que pretén poder provar l’existència dels reptilians, Channel Fear no s’havia pres mai seriosament les seves divagacions… Fins que el seu cos s’ha trobat a les clavegueres de Nova York cosit a mossegades verinoses.

Channel Fear és un serial, un joc de rol constituït únicament d’escenaris curts (jugables en 2h). A Channel Fear, els jugadors encarnen un equip de reporters especialitzats en el paranormal que treballen per un programa de TV americà de cable.

Tots els episodis d’un serial contenen tot el que cal per jugar-hi: una explicació del concepte, una banda sonora per ambientar la partida, un sistema de joc, un full de personatge buit i alguns pregenerats a punt per jugar-hi.

This product is produced by Maqui Edicions and is priced at $2.92

CHECK IT OUT

This is an affiliate post