Parempia ruumiita, pienlehti poikkeaville – Bettah Bodeehschz Fanzine for Weirdos 1

Parempia ruumiita, pienlehti poikkeaville nro. 1

Bettah Bodeehschz – Fanzine for Weirdos #1

This is the first issue of the Bettah Bodeehschz aka Parempia ruumiita fanzine. You might guess, the fanzine is Do-It-Yourself magazine with a punk attitude. This is collectively made, produced by Krisse Tuominen, and published by Coming Through RPGs.

The first issue contains eg. 8 pages long Love Letter to the Over the Edge RPG, a couple of real-life stories behind the conspiracy theories, very “official” poetry, a bit of humor, RPG setting and rules material, whole lotta art, and what-not. And it’s 87 pages long.

Seize the Moment, check it out and buy it as a present to yourself or whomever! <3 now=”” only=”” 1=”” 05=”” dollars=”” p=””>

Parempia ruumiita - pienlehti poikkeaville / Bettah Bodeehschz - fanzine for weirdos

Tämä tässä onpi ensimmäinen numero Parempia ruumiita pienlehteä. Kuten ehkä huomannet, lehti on osa tee-se-itse -kulttuuria pienellä silauksella punk-asennetta. Tämä on yhdessä tehty, Krisse Tuomisen tuottama/toimittama, ja Coming Through RPGsin julkimoima.

Ensimmäisessä numerossa sisältönä on mm. kahdeksan sivun rakkauskirje Over the Edge -roolipelille, pari tosielämän tarinaa salaliittoteorioitten takaa, todella “virallista” runoutta, hiukkasen hyymöriä, roolipelimaailmaa ja -säännöstöä, vaikka kuink palio tairetta, ja vaekka mitä. Ja pituutta peräti 87 sivua.

Tartu hetkeen ja hanki lahjaksi vaikka itsellesi tai kelle ikuna! Nyt vain 1,05 dollarin hintaan!

This product is priced at $1.05

CHECK IT OUT

This is an affiliate post