Hero Kids Nederlands – Fantasy Avontuur – Ontsnapping van de Spookpiraten

In het avontuur “Ontsnapping van de Spookpiraten” worden de volwassenen en kinderen van Rivenshore gevangengenomen door piraten en in het ruim van hun schip gegooid. Kunnen de kinderen uit het ruim ontsnappen en iedereen redden van de piraten? Zullen ze het vreselijke geheim van de piraten ontdekken?

  • Avontuur met 4 gevechten en plattegronden
  • Bevat de unieke vijanden Piraat Kapitein en Spookkapitein

Het avontuur heeft een normale moeilijkheidsgraad en heeft een doorlooptijd van 30-45 minuten. Het scenario kan eenvoudig worden ingepast in een grotere campagne, waarin het rollenspel bijvoorbeeld in gaat op de gebeurtenissen die er aan vooraf gaan of die er juist op volgen. 

This product is priced at $2.99

CHECK IT OUT

This is an affiliate post