OdM 5 – Heldenwerk 29 – Mada’s Blauwe Ogen

OPGEPAST – Momenteel is dit een BETA-versie – Er zitten nog spellingsfouten, inhoudelijke fouten, woordenlijstfouten, ruwe lay-out en dergelijke in dit document. De volgende weken en maanden wordt dit boek via onze editors en feedback opgekuist.

Heldenwerk 29 – Mada’s Blauwe Ogen – Interactieve versie

Mada, de godin van de magie, zou eeuwen geleden haar ogen aan stervelingen hebben geschonken. Deze legendarische artefacten zouden zijn gemaakt van maansteen en zouden een blik op de andere sferen onthullen. Vanwege hun blauwe glans werden de stenen ook Blauwe Ogen genoemd en ze zijn nog steeds een legende, die circuleert onder de machtigste en waardigste magiërs.

Sinds decennia is de sluwe toversultan Hasrabal ben Yakuban bezig geweest met de macht van de zes elementen en de zevende kracht. Hij wil de Eeuwige Meester van de Zes worden, de Sahib al’Sitta. Hij heeft zijn doel nog niet volledig bereikt en het ontbreekt hem nog steeds aan de kennis hoe hij één kan worden met de elementen en met de magie. Bij een feest in zijn troonzaal hoort hij echter een interessant detail over een Blauw Oog van een verhalenvertelster, en vanaf dat moment kent Hasrabal maar één doel: hij wil dit aartsartefact in handen krijgen om een kijkje te kunnen nemen in de tweede sfeer. Dit is de enige manier waarop hij denkt dat hij zijn doel kan bereiken. Maar duistere machten zitten ook achter het Blauwe Oog aan om het te misbruiken voor hun eigen machinaties.

In dit solo-avontuur kruip je in de rol van de legendarische sultan Hasrabal en ga je op zoek naar een van de Blauwe Ogen van Mada, dat verborgen zou moeten liggen in het legendarische rijk van Al’Ghûriya.

This product is priced at $2.43

CHECK IT OUT

This is an affiliate post