Skjut dom i huvudet

En flodvåg av odöda har sköljt över världen. Maten är slut och ni måste lämna ert tillhåll där ni gömt er från de vandrande liken. Det är dags att slåss om smulorna mot andra överlevare – eller ingå bräckliga allianser. Paddla kajak i ett översvämmat Nordstan, sparka huvudet av zombien Glenn och bygg en fristad i Feskekôrka. Hittar ni inte så bra i Göteborg? Lugn, inget är sig lik(t) ändå.

Skjut dom i huvudet är ett rollspel som det går snabbt att komma igång med. Tillsammans med din spelgrupp utforskar ni de inälvskladdiga gatorna och håller er undan de vandrande liken. Med hjälp av massvis med spelöppningar, kvartersbeskrivningar och slumphändelser utforskar ni en vacker död stad och skapar en unik berättelse kring spelbordet. Dessutom finns stöd för att skapa riktigt go paranoia i spelgruppen. Spelet är designat för att vara kul att spela för en kväll med några vänner och nått gött att dricka, men går lika bra att spela längre kampanjer med. I regelboken får du med allt du behöver för att skapa en sandlåda – med tillhörande blod och äckel – för er spelgrupp.

Så, plocka upp er hemmabyggda hagelbössa och gör er redo att bloda ner kläderna. Framför allt, kom ihåg … skjut dom i huvudet!!!

This product is priced at $24.04

CHECK IT OUT

This is an affiliate post