Vaesen – Ravnholm gods – en alternativ base

Ravnholm gods er et supplement til Vaesen: Nordic Horror Roleplaying med en ny base til spillerne som alternativ til Gyllencreutz slottet i Uppsala. Godset ligger i Nordsjælland og tilhører den enigmatiske Tårnskytte slægt, som har stillet godset til rådighed for Selskabet.

Ravnholm gods introducerer en ny base, som inkluderer nye faciliteter, nye tolkninger af de eksisterende samt nyt personale og et sæt trusler særligt tilpasset godset foruden den officielle historie om slægten Tårnskytte.

Mysteriet Korn og Knogler udspiller sig lige ved siden af Ravnholm gods.

Mere personale og flere kontakter? Du finder mere materiale i Nye kontakter og personale.

Andre baser? Besøg Hanstholm fyr.

Ravnholm gods is a supplement for Vaesen in danish detailing an alternate base for the Society.

This product is priced at $0.95

CHECK IT OUT

This is an affiliate post