Dimmor & Borgar – Minirollspelet

Du ingår i en liten grupp äventyrare som just rider förbi byn Vitefjalla. Medan hovarna klapprar mot grusvägen samtalar ni om det äventyr som väntar. Ert uppdrag är att med både kraft och eftertanke komma till rätta med det stora hot som vilar över denna del av världen. Men vad är det för hot som väntar? Och hur ska ni få bukt med det? Välkommen till Dimmor & Borgar – Minirollspelet.

Dimmor & Borgar – Minirollspelet är en enklare och annorlunda version av det fullständiga rollspelet Dimmor & Borgar – klassiskt fantasyrollspel för nybörjare (2020). Spelet finns som fullständigt bok och kan fritt laddas ned från drivethrurpg.com eller köpas i din nätbokhandel eller spelaffär.

Dimmor & Borgar – Minirollspelet (2021) är licensierad under Creative Commons-licensen CC BY-NC 3.0 och designmässigt inspirerat av LASERS & FEELINGS: THE DOUBLECLICKS TRIBUTE RPG (v1.4) av John Harper 2013. Spelet är designat av Martin Broger Höglund 2021.

This product is priced at $0.00

CHECK IT OUT

This is an affiliate post