Kongen og Fyrtånet – Et Væsen mysterium

Kongen og Fyrtårnet er et mysterium til Vaesen, som udspiller sig i de yderste egne af Jylland ved fyrtårnet Hanstholm. Her konfronteres Selskabet med et ældgammelt, rædselsvækkende væsen, og over tre skæbnesvangre nætter kan Danmarks udseende forevigt forandres.

Mysteriet udspiller sig ved Hanstholm – en alternativ base, og det introducerer spillerne for fyrtårnet og giver dem mulighed for at erhverve stedet som et hovedkvarter enten varigt eller midlertidigt.

Scenariet trækker på folklore omkring strandvarslere. Scenariet kan spilles over 1-2 spilgange.

Kongen og fyrtårnet introducerer to nye Opgraderinger, en mystisk bog, to magiske ting, og det er første del i Jyllandstrilogien omkring Hanstholm, foruden hints omkring Selskabets forhistorie.

This product is priced at $3.95

CHECK IT OUT

This is an affiliate post