Skelflytterne fra Linnamannsland – Et Vaesen eventyr

Skelflytterne fra Linnamannsland er et scenarie til Vaesen – Nordic Horror Roleplaying Game som introducerer et nyt monster fra den skandinaviske folklore og sender Selskabets medlemmer ud på en ny spændende sag!

Jernbanen er ved at komme til landsbyen Linnamannsland, men usete kræfter er på spil, og hver nat saboteres jernbanebyggeriet. Kan karaktererne gennemskue, hvad der foregår, og kan de afværge den truende tragedie?

For flere eventyr til Vaesen se også Smørfejden på Stevns og Korn og Knogler.

—-

Skelflytterne fra Linnamannsland is an adventure written in Danish for Vaesen introducing a small town on the brink of a tragedy and new Vaesen from Scandinavian folklore to the game.

This product is priced at $3.95

CHECK IT OUT

This is an affiliate post