Hero Kids Nederlands – Fantasy Avontuur – Brand in Rivenshore

Het avontuur “Brand in Rivenshore” speelt zich af tijdens een brand in de woonplaats van de helden. De kinderen worden gevraagd om te helpen de vlammen te bestrijden en de bron ervan te vinden. Nadat zij Rogier uit de brandende herberg hebben gered en het hebben opgenomen tegen plunderaars, ontdekken de kinderen dat een gepest weesmeisje (Bree) verantwoordelijk is voor de brandstichting. Kiezen de helden er voor om Bree te arresteren of laten ze haar vrij?

  • Avontuur met vijf ontmoetingen en zeven nieuwe plattegronden
  • Bevat een volledige set Rovers en Bree de Vuurstarter (uitgevoerd als zowel Heldenkaart als Monster-variant)
  • Het avontuur heeft een normale moeilijkheidsgraad en een speelduur van 45-60 minuten

This product is priced at $2.99

CHECK IT OUT

This is an affiliate post