Dubbelspel

Dubbelspel är ett kort äventyr till fantasyrollspelet Symbaroum där rollpersonerna skickas ut för att övertala den motsträviga baronessan av Oralak att ansluta sig till deras uppdragsgivares sida inför det förestående inbördeskriget – där äventyret är byggt för att fungera oavsett vilken sida rollpersonerna själva sympatiserar med. Väl på plats i Oralak möter rollpersonerna utmaningar i form av baronessans försvunna dotter som måste hittas innan hon vill förhandla med dem, och även en kompetent och samvetslös motståndare som kommit till staden i samma syfte som de har. Därtill har baronessan andra fiender som gömmer sig i skuggorna…

Äventyret är lämpligt för ett eller två spelpass. I spelets kronologi utspelar det sig efter Törnetronens del 4 Symbar – Mörkrets Moder, och precis innan början av del 5 Alberetor – Härjat Hemland. Till sin konstruktion och tema är det avsett att sätta stämningen inför det annalkande inbördeskriget i Ambria och det är vidare möjligt att använda som en brygga till den femte delen av kampanjen.

This product is priced at $4.00

CHECK IT OUT

This is an affiliate post